O nouă dispariție în Cluj. Un bărbat a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit de 3 săptămâni


Polițiștii clujeni caută un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Lețcani, județul Iași, care a plecat voluntar în urmă cu aproximativ 3 săptămâni de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, unde locuia în calitate de chiriaș și nu a mai revenit.

La data de 26 iulie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, COTOVANU COSTICĂ, în vârstă de 61 de ani, din comuna Lețcani, județul Iași, a plecat voluntar în urmă cu aproximativ 3 săptămâni de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, unde locuia în calitate de chiriaș,  fără a mai putea fi contactat și fără a se cunoaște detalii despre locul deplasării.”, anunță IPJ Cluj.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

SEMNALMENTE: înălțime – 1,70 m, greutate aproximativă – 60 kg, păr drept, cărunt, ochi căprui. Nu se cunosc detalii referitoare la vestimentație.

Comentarii Facebook