Cum acționa Vlad Mornea, cel acuzat că a țepuit zeci de oameni cu apoape un milion de EURO


Vlad Mornea, clujeanul acuzat că a înșelat zeci de persoane de la care a luat bani fără să îi returneze, a pufnit în râs când a fost întrebat de milionul de euro pe care trebuie să îl returneze. 

Eu i-am împrumutat 25.000 de lei. Spunea că o să ne aducă telefoane la prețuri rezonabile și ăsta ar fost un avans. O parte din acești bani au fost dați și cu împrumut”, a spus unul dintre păgubiți. Telefoanele urmau să fie aduse din Ungaria, dar nu au mai ajuns.

Alții au fost înșelați altfel. ”A venit la noi cu o comandă mai mare, după care noi am livrat-o în două tranșe, însumând 23.700 de euro. A plătit 3000 de euro și apoi nimic. Cumpăra terminale telefonice scumpe și plătea și tot cumpăra și plătea, dar la un moment dat venea cumpăra și spunea că va plăti când ajunge la birou, dar nu a mai plătut”, a spus administratorul unei firme.

Afișe în tot orașul cu ”Escrocul Clujului”, care a luat împrumut un milion de euro și ar fi dispărut - FOTO

Vlad Mornea avea un magazin GSM într-un mall. ”Eu i-am dat bani pentru un telefon, iar el a spus că trebuie să cumpăr minim două. Am zis ok, iar după ce am plătit mi-a spus că dacă mai cumpăr două îmi dă toți banii înapoi și telefonul gratis. Așa i-am dat 18.400 de lei”, a mai spus un alt clujean.

Eu i-am dat 20.000 de euro. Este un grup de Whatsapp, unde oamenii de acolo au ajuns la 654.000 de euro, doar persoanele care se cunosc între ele”, a mai adăugat un păgubit. 

Se pare că n dezvoltator imobiliar i-a dat 200.000 de euro. Paguba totală este de peste 800.000 de euro, dar sumele pot fi mult mai mari.

Cel acuzat că este țepar e ironic. 

Am văzut și eu că e un milion de euro. Prima dată i-aș număra, dacă i-aș avea”, spune Vlad Mornea, cel acuzat de zeci de persoane că i-a înșelat cu aproape un milion de euro.

17 persoane au depus deja plângere la Poliția Cluj. Bănuiala acestora este că Mornea a investit banii în criptomonede și pierduți în momentul în care piața s-a prăbușit. 

Comentarii Facebook