„O nesimțire de nedescris din partea companiei care se ocupă de deșeuri”. Ce a surprins un clujean la ridicarea gunoiului


Problemele se țin în lanț în Cluj din cauza gestionării proaste a deșeurilor din municipiu. Oamenii reclamă că gunoiul nu este strâns corespunzător, pe lângă faptul că nu este colectat selectiv.

„Vă scriu din păcate în legătură cu o nesimțire de nedescris din partea companiei care se ocupă de deșeuri, și anume supercom. 

Azi dimineață, data 10 decembrie 2023, au strâns deșeurile de pe strada Meteor 41A. Problema este că au strâns o singura pubelă din câte sunt, e plin de gunoi și mizerie, nu au strâns tot. 

Menționez că pe strada asta nu se strânge gunoiul după modelul colectării selective... Totul ajunge în aceeași mașină în același timp. Vă atașez poze ca dovada nesimțirii lor, acolo sunt gunoaie de toate tipurile, saci menajeri, cartoane, de tot felul”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Citește și: SONDAJ - Clujenii cred că Supercom oferă servicii foarte slabe! Numai Emil Boc și Alin Tișe mai dau credit gunoierilor care au monopol în Cluj

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook