O fostă miss numită de PNL în Consiliul de Administrație al unui spital clujean. E proprietara unei firme de hostesse

UPDATE

In urma articolului publicat de Stiri de Cluj, Presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise i-a solicitat demisia Claudiei Ardelean . 


Regret nespus incidentul.

 

Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat.

 

Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.

 

Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective.

 

În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a declarat Alin Tise.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

O membră PNL, fostă miss, se laudă pe Instagram că a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj. Aceasta a fost iubita fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyaiși și s-a împrietenit cu politica din 2014, de când este membră TNL- PNL.

În 2020, la 27 de ani, a candidat pentru un  loc în Consiliul Local Cluj-Napoca. ”Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, spunea în octombrie Claudia.

claudia-ardelean-1536x1271.jpg

Claudia Ardelean a postat și fotografii cu fostul premier Ludovic Orban, în vizită la Spitalul Regional de Urgență Cluj.

119984960_4513611472046220_434367519326557034_o.jpg

Spitalul Regional de Urgență Cluj devine REALITATE sub guvernarea liberală! Împreună cu colegii de la TNL Cluj, prim-ministrul Ludovic Orban, Ministrul Transporturilor - Lucian Bode, Ministrul Sănătății - Nelu Tătaru, Ministrul Agriculturii - Adrian Oros, Primarul Municipiului Cluj-Napoca - domnul Emil Boc, candidatul PNL la Primăria Comunei Florești - Bogdan Pivariu, președintele Consiliului Județean Cluj - domnul Alin Tișe, prefectul județului Cluj - domnul Mircea Abrudean, parlamentarii PNL de Cluj, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca- Dan Tarcea, dar și alături de echipa liberală, am efectuat o vizită la amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență Cluj”, scria în 22 septembrie 2020 Claudia.

Comentarii Facebook