O familie terorizează un loc de joacă din Mărăști de mai bine de două săptămâni: ,,Ocupă parcul, se iau de copii, cerșesc”


Locuitorii din cartierul Mărăști susțin că le e frică să mai iasă cu copiii în spațiile verzi din cartier din cauza unei familii care a pus stăpânire pur și simplu pe locul de joacă de pe Aurel Vlaicu. 

O clujeancă susține că, de cel puțin două săptămâni, după lăsarea serii,  părinții consumă băuturi și fumează liniștiți în parc, în timp ce copiii cerșesc și hărțuiesc alți copiii. Cei din cartier cer autorităților să intervină și să aloce mai multe forțe de ordine în zonă.

,,De 2 săptamâni spre seara vin în parcul de copii o familie care ocupă parcul, se iau de copii, cerseșc. Părinții acestora stau pe bancă și fumează și beau alcool. Vă rog să trimiteți patrule care să patruleze în zona respectivă”, a reclamat clujeanca.

În mai multe zone din Mărăști au existat, în trecut plângeri similare. Clujenii care locuiesc acolo susțin că multe părți din cartier au ajuns să fie împânzite de cerșetori agresivi, oameni beți sau drogați pe străzi și indivizi periculoși. 

Comentarii Facebook