,,Nu te mai poți plimba pe stradă/ Urlă și se leagă de oameni” - Clujenii din Mărăști au ajuns limita puterilor cu indivizii care fac haos în cartierLocuitorii cartierului clujean Mărăști nu mai au liniște din cauza indivizilor dubioși care circulă zilnic în zonă.

Aceste persoane, sunt de multe ori oameni fără adăpost, care își petrec majoritatea zilei pe străzile cartierului, unde consumă băuturi alcoolice. Cei care locuiesc în zonă susțin că aceste persoane au și comportamente antisociale, urinează în public, sunt agresivi verbal și cerșesc.

Aceste fapte ar avea loc chiar în Piața Mărăști, un loc extrem de circulat din cartier.

,,Zilnic este plin de persoane de gen masculin, cu probleme psihice/în stare de ebrietate, care urineaza pe băncile din stația de autobuz, cersesc, urla si se leaga de oameni. Deja nu se mai poate, trebuiesc luate măsuri!!! Politia locala ce face?! Mi se pare inadmisibil sa nu te mai poți plimba linistit pe stradă . Strada Lacul Roșu (dorm și noaptea pe o banca 2) și stația de autobuz Piata Mărăști” a reclamat un clujean. 

Problema a mai fost ridicată în trecut, însă situația nu pare să se fi îmbunătățit deloc. 

,,Fac gălăgie atât ziua cât și noaptea, agresează trecătorii” - Clujenii din Mărăști se tem să iasă din case, din cauza unor indivizi dubioși


Comentarii Facebook