Florești Fest începe în forță pe 31 mai: Pe scenă vor urca cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Carla's Dreams, Delia și mulți alții!


Comuna Florești va fi răsfățată în acest weekend cu concerte unice pentru că în Parcul Poligon din Floreşti va avea loc cea de-a treia ediţie a festivalului Floreşti Fest. 

În weekendul dintre 31 mai și 2 iunie pe scena Floreşti Fest vor urca cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Delia, Carla's Dreams, Irina Rimes, Andra Gogan, Nicole Cherry, Holy Molly, Randi, Mandinga şi Mario Fresh.

„Florești Fest începe în forță pe 31 mai, Carla's Dreams te așteaptă cu un concert spectaculos!

Hai și tu să asculți live una dintre cele mai mari trupe din România și să te bucuri de energia lor de neegalat. Te așteptăm în Parcul Poligon pentru o întreagă seară magică, cu energie, muzică bună și multă distracție.

Acesta este doar începutul unui weekend incredibil, pregătește-te pentru amintiri memorabile la o nouă ediție Florești Fest!”, transmit organizatorii.

La ediția de anul trecut a Florești Fest au participat peste 30.000 de persoane, fiind cel mai mare festival organizat vreodată în comuna clujeană.

Descarcă aplicația #Memorabil din Google Play sau App Store pentru a avea acces la agenda completă a evenimentului! 

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Florești precum și de partenerii principali: Urbano Group și VIVO Cluj.

program_Scena-Principală_FF-24.png

program_Tărâmul-Copiilor_FF-24.png


Comentarii Facebook