O clujeancă vinde lapte matern pe internet cu 15 lei litrul

 

O clujeancă vinde lapte matern pe Internet și cere 15 lei pentru un litru. 

 

Vând lapte matern. 15 lei pe litru”, sună anunțul postat pe 13 octombrie de o utilizatoare din Cluj-Napoca pe un site de comerţ online din România, scrie Libertatea.ro

 

Femeia se recomandă cu numele Gabriela, are un copil pe care îl hrănește și poate vinde cel mult 125 de mililitri la un muls. Contactată, femeia a spus: ”Să vină pe strada ..., numărul meu de telefon e 07... Poate veni cu o sticluţă mai mare dacă vrea, că am mai mult. Adică eu mă mulg şi păstrez laptele din ziua respectivă pentru că poate nu se satură copilul. Scuze de răspunsul întârziat, dar nu pot să intru aşa des pe net din cauza copilului”. 

 

Vizitată acasă, femeia de 30 de ani a refuzat să primească banii pe lapte până când acesta nu este verificat. ”Eu am mult lapte, iar copilul meu, care are o lună, nu îl consumă pe tot. Îl arunc zilnic la chiuvetă! Nu, nu îmi daţi bani acum! Vedeţi cum suportă copilul şi discutăm noi mai departe. Al meu a făcut câteva bubiţe pe faţă, dar mi s-a spus că mai probabil este din cauza laptelui gras, că eu nu am nici o boală”, a mai zis femeia. ”Eu nu vreau să fac afacere din asta, am fost ingineră până de curând, însă firma a dat faliment, iar acum lucrez în comerţ. Singurul motiv a fost că mi s-a părut că e păcat să arunc atâta lapte în fiecare zi”, a mai zis femeia.

 

Specialiștii susțin că acest fenomen are rădăcini, dar că de la doicile tradiționale, care alăptau copiii când mamele naturale nu puteau face acest lucru, până la a cumpăra lapte matern de pe internet e cale lungă.

Comentarii Facebook