O clujeancă a dispărut! A plecat la o mănăstire și nu a revenit, Poliția și familia o caută - FOTO


O femeie din localitatea Plopi, județul Cluj, a dispărut vineri după ce a plecat de acasă înspre o zonă împădurită din localitate, cu scopul de a ajunge la o mănăstire, și nu a revenit până în prezent. Poliția și familia o caută! 

„La data de 12 aprilie, în jurul orei 22.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda  a fost sesizată despre faptul că HRISTEA IOANA-NICOLETA, în vârstă de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a plecat de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 18.00 înspre o zonă împădurită din localitate, cu scopul de a ajunge la o mănăstire și nu a revenit până în prezent”, transmite IPJ Cluj.  

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,55 m, 50 de kg, față ovală, ten deschis, ochi albaștri, păr brunet, scurt, constituției astenică, fără semne particulare.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o rochie fără mâneci, de culoare bleumarin, cu motive florale de culoare gri, purta doar șosete în picioare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Update ora 10:40

Femeia a fost găsită! Vezi aici detalii: Femeia dispărută din Cluj a fost găsită în pădure, anunță polițiștii clujeni

Comentarii Facebook