Locatarii unui bloc din Mănăștur nu pot dormi din cauza nesimțirii unor constructori din zonă: „Nu vor să modifice poziționarea reflectoarelor”


Locatarii unui bloc din Mănăștur sunt în pragul disperării. Oamenii se plâng că o lumină orbitoare le perturbă somnul și liniștea. Problemele au apărut după ce la o proprietate din imediata apropiere a blocului lor, constructorul a montat două reflectoare puternice. 

Situația a generat indignare printre rezidenții blocului, care nu știu cum să intervină pentru rezolvarea acestei probleme persistente. 

„Aș dori să atrag atenția la o problemă nu demult apărută. Pe strada Tășnad nr. 19-23 cei de la construcția din poze și-au montat două reflectoare poziționate în așa fel încât toată noaptea bate lumina aceea tare în camerele oamenilor. 

Li s-a atras atenția, dar se pare că a fost floare la ureche, nu le-a păsat și nu vor să modifice poziționarea reflectoarelor. Acolo era o construcție ce părea părăsită, dar recent se pare că are un proprietar nou”, a declarat un locatar pentru Știri de Cluj. 

a1.jpeg

a2.jpeg

a3.jpeg

Comentarii Facebook