O asociație de proprietari din centrul Clujului obligată să plătească toate locurile de parcare de lângă bloc pentru a-l putea renova


O asociație de proprietari de pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca reclamă faptul că Primăria îi obligă să închirieze toată parcarea de lângă bloc pentru a putea desfășura lucrările obligatorii de refațadizare.

Astfel, locatarii se plâng de faptul că nu pot începe lucrările de refațadizare a clădirii din cauza faptului că trotuarul de lângă aceasta a fost îngustat considerabil, iar schelele pe care trebuie să se urce muncitorii trebuie montate chiar pe locurile de parcare cu plată.

Reprezentanții asociației de proprietari a trimis o cerere către Primăria Cluj-Napoca prin care solicită municipalității să le pună la dispoziție locurile de parcare pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Totuși, Primăria a refuzat cererea spunându-le locatarilor că dacă vor să ocupe locurile de parcare, trebuie să achite tariful orar corespunzator Zonei I, care ar însemna un total de câteva zeci de mii de lei.

612D55FB-BB62-43F8-B265-FB4B011CC3E7.jpeg

889E1BE3-38F6-4997-843E-F3ED960D6C0F.jpeg

Comentarii Facebook