O ambulanta a fost implicata intr-un accident pe strada Bucuresti! Doua persoane sunt ranite! - VIDEO si Galerie FOTO


O ambulanta care se deplasa la un caz a fost implicata intr-un accident pe strada Bucuresti. Soferul unei Dacii nu a vazut ambulanta, care era in depasire pe contrasens, si a iesit din coloana, pentru a vira la stanga, direct in fata autospecialei medicale.

"Ambulanta se grabea sa ajunga la ceva accident si a trecut pe contrasens in depasire. Tipa cu Dacia incerca sa intre de pe Bucuresti pe straduta si nu s-a oprit la vederea ambulantei", a declarat Ioana Alexandra, cititoare Stiri de Cluj, care a fost martora la accident.

 

"Ne deplasam la o urgenta majora si doamna a virat exact in fata noastra in stanga in fata noastra. Aveam girofar, sirena  inclusiv claxona soferul, dar in mod normal trebuia sa se asigure inainte sa vireze la stanga. Amandoua femeile care se aflau in masina au suferit rani", a declarat pentru Stiri de Cluj medicul care se afla in ambulanta lovita.

 

Soferita din Dacie si un pasagera care se afla pe bancheta din spate au suferit rani si au fost transportati la spital de alte doua ambulante care au sosit de urgenta la locul accidentului.

"Soferul a fost transportat cu prima ambulanta venita la locul accidentului cu rani usoare. Apoi au scos si pasagerul din dreapta si l-au urcat in alta ambulanta, dar nu avea rani vizibile", a mai spus Ioana Alexandra.

Martorii spun ca ambulanta care a fost implicata in accident avea sirena si semnalele luminoase pornite, in momentul in care depasea coloana de masini, care circula dinspre centru spre Marasti.

 

In urma impactului, Dacia a fost proiectata intr-un alt autoturism, care era parcat pe marginea drumului, un Seat.

 

Foto: Ioana Alexandra & spi-oana

Comentarii Facebook