Noul prefect al Clujului, Ioan Aurel Cherecheș, comportament de baron local la plecare de la Mănăstirea Nicula

 

Noul prefect al Clujului, Ioan Aurel Cherecheș, s-a rugat la Mănăstirea Nicula alături de credincioșii de rând, dar la plecare a fentat coloana de mașini ce aștepta să pornească la drum.

 

Autoturismele cu credincioși au format o coloană kilometrică la plecare de la Nicula. S-a stat în trafic 60 de minute pentru a putea ajunge în Gherla, spre exasperarea oamenilor care voiau să ajungă la casele lor. 

 

Nu de același tratament s-a ”bucurat” și noul prefect al Clujului, Ioan Aurel Cherecheș, care și-a început mandatul cu o aroganță demnă de un baron local. Mașina în care se găsea acesta, însotiță de un antemergător de la Poliția, dar și de autoturismele unor parlamentari, a trecut pe contrasens în viteză și s-a făcut nevăzută, fără a aștepta o clipă în trafic, la fel ca ceilalți enoriași.

 

Coloana oficială se îndrepta spre Cluj-Napoca, unde prefectul Ioan Aurel Cherecheș se grăbea, probabil, să ajungă acasă, deoarece la Prefectura Cluj este zi liberă, iar în județ nu a fost semnalată nicio urgență.

 

 

Comentarii Facebook