Cluj: Șicanarea ANULUI în trafic. L-a urmărit 3 km, iar la final a fost pus la punct. I-a rupt ușa de la mașină - VIDEO


Un conducător auto din Cluj a avut parte de un incident de-a dreptul șocant, după ce a ”îndrăznit” să claxoneze un alt participant la trafic, care nu se încadra corespunzător pe banda de circulație, iar întreg incidentul a fost filmat.

Totul a pornit după ce șoferul a claxonat un ”coleg” de trafic, aflat întrun autoturism Peugeot, care nu se încadrase la timpă pentru a efectua un viraj la dreapta. Drept răzbunare, conducătorul auto claxonat și-a schimbat ruta doar pentru a-l urmări pe cel care a îndrăznit să îl mustreze.

Din acel moment, șoferul din Peugeot a încept să îl șicaneze în trafic pe celălalt conducător auto, urmărindu-l pe parcursul a câțiva kilometri. Acesta s-a dat și jos din mașină și a încercat să sară la bătaie.

Punctul culminant al incidentului a avut loc după ce șoferul violent i-a blocat calea ”victimei” sale, deschizându-și portiera pentru a se da jos ca să sară la bătaie, dar s-a ales cu portiera strivită.

Toată scena a fost surprinsă de camera de bord a șoferului șicanat, care a sunat la 112, a explicat situația și a așteptat sosirea oamenilor legii pentru a se lua măsuri.

Videoclipul a fost postat și pe site-ul de specialitate trafictube.ro. Incidentul a fost semnalat prin 112 la ora 9.30.

Comentarii Facebook