Noi victime ale ciorilor în Cluj-Napoca! Trei clujeni au fost atacați de păsări dintr-un foc: ,,Sper sa se găsească o soluție”


Agresivitatea păsărilor crește pe zi ce trece în Cluj-Napoca. După ce luni un clujean a reclamat că a fost atacat de înaripate în parcul Feroviarilor, în dimineața zilei de marți ciorile au făcut alte trei victime, de data aceasta în Mănăștur. 

Un clujean susține că a fost atacat de ciori în timp ce se plimba pe Aleea Negoiu. La scurt timp în aceeași zonă a trecut și soția acestuia, care a trecut prin același lucru. O altă clujeancă a fost atacată și ea. 

Experții susțin că agresivitatea ciorilor este datorată faptului că își cresc puii în această perioadă.  

,,Bună ziua v-aș ruga să luați ceva măsuri deoarece azi de dimineață am fost atacat de ciori la intersecția străzilor Balea , Dimitrie Gusti și Negoiu. După aproximativ o jumătate de ora în aceeași zona a fost atacată și soția mea și încă o persoană. Va mulțumesc și sper sa se gaseasca o soluție”, a explicat bărbatul. 

Potrivit autorităților locale, în Cluj-Napoca există sisteme care dispersează ciorile și le trimit în zonele din afara orașului, însă se pare că acestea nu sunt eficiente în toate cartierele din oraș.

,,Avem niște dispozitive care dispersează ciorile și le trimit în zonele din afara orașului. 

Avem studiu făcut pe tot orașul, pentru că noi ne ocupăm de la inovare și inteligență artificială, până la modul cum circulă ciorile în oraș și ce gălăgie fac”, spunea primarul Emil Boc în urmă cu doi ani. 

Comentarii Facebook