Noi imagini VIDEO arată că transgenderul de la Iulius Mall Cluj era TURBAT și AGRESIV. Avea un lemn în mână și lovea în neștire


Scandalul de la Iulius Mall Cluj, unde un transgender a turbat și înjurat pe toată lumea, s-a lămurit. Noi imagini arată cum acesta era extrem de agresiv pe holurile mall -ului și fugea după un tânăr cu o bucată de lemn, încercând să îl agreseze. 

Acest film ne-a fost prezentat de un martor, pentru a arăta că tânărul, care anterior a fost acuzat că el l-a agresat pe transgender, este nevinovat și că de fapt se apăra. Noile imagini sunt clare și arată că transgenderul era extrem de agresiv, fiind însoțită și de o altă tânără. 

A luat un lemn de pe o tarabă și fugea să mă lovească. Și pe mine m-a abordat la fel, înjurând și țipând. A venit la mine și a vrut să mă lovească langa lac, dar i-am dat pace. A venit, a stat față în față cu mine și m-am dat în spate. 

Apoi am intrat în mall și ne-am întâlnit acolo cu ”ei”. Erau agresivi și vedeți pe imagini cum încerca să mă lovească. Eu am dat sa mă apăr”, a spus tânărul fugărit. 

Și alți martori au spus că trangenderul și prietena luii au avut un comportament agresiv.  ”Am trecut pe langa ei/ele în acea dimineață și au fost foarte agresivi cu toată lumea pe lângă care treceau, absolut oricine se uitau la ei / ele erau vizați cu înjuraturi (în special ”să te mănânce cancerul”). Au stat vreo ora pe ponton la Iulius Mall, amenințând pe toată lumea și dansând dezbracate pe manele, la boxa bluetooth.

Ba chiar s-au dezbracat în fata unui copil mic (vreo 5-6 ani) si dansau in fata lui. Acestor ja..re le luați voi apărarea? Scuipau și se dezbracau si voi postați cum că au fost bătute?”, ne-a scris martorul.

Vedeți AICI primul material video al altercației. 

Comentarii Facebook