Miercuri 6 Iulie

Marșul Cluj Pride 2022 va avea loc în centrul Clujului. Organizatorii îi așteaptă pe participanți în data de 11 iunie în Piața Unirii


Marșul Cluj Pride a fost aprobat pentru data de 11 iunie 2022, începând cu ora 15:30, în Piața Unirii. 

Luând în considerare lucrările ce urmează să înceapă curând pe Bulevardul Eroilor și în Piața Avram Iancu, traseul Marșului Cluj Pride 2022 este: Piața Unirii, str. Regele Ferdinand, str. Geroge Barițiu, str. Emil Isac, PRIMĂRIA Cluj, str. Petru Maior, Casa Studenților, str. Napoca, Piața Unirii”, transmit organizatorii evenimentului. 

În ciuda insistențelor noastre, pentru marș vom avea la dispoziție doar o bandă de drum și un trotuar. Mulțumim celor prezenți șa întrunire pentru finalizarea planificării și ne vedem pe 11 iunie în Piața Unirii. Mulțumim Primăriei Cluj-Napoca pentru relația de colaborare ce am dezvoltat-o împreună. Profesionalismul și respectul mai multor reprezentanți ai primăriei pentru diversitate și pentru comunitatea LGBT+ clujeană e admirabilă. Sperăm ca pe viitor și relația cu jandarmeria locală să devină una de colaborare, în ciuda glumei făcute de reprezentantul jandarmeriei la întrunirea de astăzi care a spus că poate anul acesta ne va da două sau trei amenzi”, au mai transmis organizatorii evenimentului. 


Comentarii Facebook