O femeie transgender s-a bătut în Iulius Mall Cluj cu un tânăr! UPDATE: Anterior s-a dezbrăcat pe malul lacului la pieptul gol - VIDEO EXCLUSIV


O femeie transgender și prietena ei au fost lovite, luni, 23 mai, de un tânăr la Iulius Mall Cluj, în fața magazinului Adidas. Și ele au fost agresive, după cum se vede în imagini. 

Recent s-a întâmplat în Iulius Mall un act de violenta contra unei femei transgender. Femeia este bătută de 2 băieți în mall lângă Adidas. Băieții merită să fie dați în judecată”, ne-a transmis un angajat.

Cea care a fost agresată fizic este transgender. Presupun ca s-a luat de ea pentru acest motiv”, ne-a mai spus sursa.

Cel care a filmat bătaia și nu a intervenit, ci s-a distrat copios este Alin Iancu. Cel care s-a bătut cu cele două nu se știe cine este, dar poliția îl poate identifica. 

Pe imagini se vede că și femeile au fost agresive. 

Alte femei trangender au spus ca nu tânărul a fost de vina si că cea din imagini trebuie să își asume situația și să nu fie violentă.

Cele două tinere din imagini spun că mulți oameni au asistat la scandal și nimeni nu a intervenit. ”Când a fost bătaie, de ce nu a intervenit paza? Sunt camere și a fost lume. De ce nu a intervenit lumea? Le-a plăcut circul și să vadă cum se bate lumea. Le-a plăcut să râdă, nu să intervină”, ne-a spus una dintre tinere. 

------------------------

UPDATE 1

Poliția Cluj: În urma difuzării în spațiul public a unor imagini surprinse în interiorul unui centru comercial, unde se observă persoane agresându-se fizic reciproc, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să transmită următoarele:

Până în prezent, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca nu a fost formulată nicio sesizare cu privire la contextul indicat, astfel că, polițiștii Secției 3 Poliție s-au sesizat din oficiu, fiind  demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

-----------------------

UPDATE 2

Referitor la situatia creata, reprezentantii Iulius Mall au precizat ca acest conflict a aparut spontan, inaintea inceperii programului cu publicul.

Situaţia conflictuală, apărută spontan, a avut loc ieri dimineaţă, înainte de începerea  programului cu publicul. Agenţii de securitate au fost alertaţi de Dispeceratul de Pază să intervină, însă cei implicaţi părăsiseră deja zona. Menţionăm că nicio persoană implicată nu a depus o sesizare la Centrul Info al mall-ului. 

Regretăm situaţia, care este una izolată, şi subliniem faptul că nu tolerăm astfel de  comportamente violente în centrul nostru comercial”, precizează reprezentantii departamentului PR al Iulius Mall Cluj.

---------------------

UPDATE 3

Un martor la toată scena a spus că cele două tinere din imagini ar fi avut un comportament condamnabil, înainte de bătaie. ”Am trecut pe langa ei/ele în acea dimineață și au fost foarte agresivi cu toată lumea pe lângă care treceau, absolut oricine se uitau la ei / ele erau vizați cu înjuraturi (în special ”să te mănânce cancerul”). Au stat vreo ora pe ponton la Iulius Mall, amenințând pe toată lumea și dansând dezbracate pe manele, la boxa bluetooth.

Ba chiar s-au dezbracat în fata unui copil mic (vreo 5-6 ani) si dansau in fata lui. Acestor ja..re le luați voi apărarea? Scuipau și se dezbracau si voi postați cum că au fost bătute?”, ne-a scris martorul.
283477861_413318043973800_8747122196244923072_n.jpg
---------------------
UPDATE 4

Noi imagini video arată că trangenderul care inițial a pozat în victimă a fost de fapt violent și a folosit o bucată de lemn pentru a-l lovit pe tânărul din imagini, care se apăra. 


Comentarii Facebook