Luni 5 Decembrie

Noaptea reducerilor la Iulius Mall Cluj! Concerte și premii

 

Noaptea reducerilor la Iulius Mall Cluj are loc sâmbătă, 10 noiembrie.

 

Sâmbătă, clujenii sunt invitaţi la petrecerea nocturnă a reducerilor, în compania artiştilor Loredana, Mandinga şi Conect-R. Prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor fi surprizele celei de-a V-a ediţie a evenimentului ”Veniţi la miezul nopţii!”.

 

Întreaga noapte de 10 noiembrie va fi condimentată cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1.00. Pentru 5 clienţi Iulius Mall, pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii câştigând câte un Samsung Galaxy S III”, se arată într-un comunicat al Iulius Mall.

 

Până atunci, clujenii sunt invitați ”să se întreacă în preferinţe culinare pentru a câştiga cel mai râvnit gadget al momentului. În urma competiţiei din mediul virtual, noul iPad va intra în posesia unui fan de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

 

Concursul ”delicios” se desfăşoară pe pagina Iulius Mall de pe reţeaua de socializare, până pe 10 noiembrie. Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată postată pe pagina de Facebook intră în cursă, miza fiind noul iPad. În plus, pentru doi participanţi norocoşi se oferă câte un weekend de 5 stele, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, pe 10 noiembrie, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua”.

Comentarii Facebook