Nicolae Ienac va fi inmormantat marti in Cimitirul Central

Fostul manager al CS U Mobitelco va fi inmormantat marti, 22 februarie, de la ora 13.00, in Cimitirul Central din Cluj.

 

Nicolae Ienac va fi inmormantat marti, de la ora 13.00, in Cimitirul Central din Cluj, potrivit site-ului oficial al echipei U Mobitelco.

 

Oficialii clubului, reprezentanti ai Federatiei Romane de Baschet, dar si alti romani au transmis mesaje de condoleante pe site-ul clubului, u-mobitelco.ro.

 

"Transmit condoleante din partea familiei mele doamnei Irina, fiicei Ioana si intregii familii pentru pierderea suferita in aceasta seara. Nicolae Ienac a fost un om pe care il gasesti la 100 de ani. A facut pentru sport, ceea ce altii nu fac niciodata", a transmis Valentin Nica, presedintele U Mobitelco.

 

"L-am considerat ca pe un mebru al familiei noastre, un om corect care a stiut mereu sa aplaneze orice conflict. A fost, practic, cel care oferea echilibru in viata echipei. E o mare pierdere si cred ca Dumnezeu a avut o misiune mai importanta pentru el de vreme ce l-a luat atat de repede dintre noi. Transmit sincere condoleante familiei domnului Ienac", a spus si Marcel Tenter, antrenorul echipei.

 

"Sportul clujean si mai ales baschetul este mai sarac. Federatia Romana de Baschet este alaturi de familia greu incercata. Dumnezeu sa-l Odihneasca!", a fost mesajul transmis de Federatia Romana de Baschet.

 

Citeste si
Nicolae Ienac a murit! Managerul echipei de baschet U Mobitelco s-a stins din viata la Clinica Medicala 1

Comentarii Facebook