Avocatul Ciprian Păun a sărit în apă pentru a-și salva fiul și a rămas prins sub gheață: Am lins gheața ca să pot să respir!


Avocatul clujean Ciprian Păun a fost salvat de un medic, după ce a sărit în apă ca să își salveze copilul căzut într-un râu din localitatea Mița, județul Bistrița-Năsăud.

Copilul a căzut în apă, iar Ciprian Păun a sărit rapid să îl scoată, dar a fost dus de vâltoare sub gheață. 

Cei care erau cu domnul avocat au sărit repede. Au spart gheața cu pietre și cu lemne. A fost o mobilizare care poate fi văzută doar în filme. Au reușit să îl scoată de sub gheață. Norocul lui a fost că nu a durat mult, câteva zeci de secunde și l-au scos. Apoi, un bărbat din grupul respectiv l-a resuscitat. Este medic și a știut ce să facă. Domnul avocat și-a revenit acolo, apoi au ajuns și medicii SMURD și a fost dus la spital cu un elicopter”, a declarat paznicul de vânătoare din zona respectivă, citat de Foaia Transilvană.

Am ceva la inimă, dar nu e grav. E de la faptul că am fost înecat. Medicii fac acum tot ce trebuie să facă. Îmi aduc aminte că lingeam gheața ca să pot respira. Mă înecam conștient. Nu mai puteam respira. Încerc să trec cât mai repede peste toată această dramă. Copilul e bine și eu la fel, asta este cel mai important”, a spus avocatul Păun.

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați clujeni, Ciprian Păun, salvat de la moarte în Bistrița de un medic aflat în timpul liber- VIDEO

Comentarii Facebook