Napoca Constructii a castigat contractul de construire a noii piste din Cluj


Societatea Napoca Constructii a fost declarata castigatoarea contractului de construire a noii piste de 2.100 de metri de pe Aeroportul International Cluj.

"Comisia de licitatie constituita in vederea atribuirii contractului de construire a noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului International Cluj-Napoca, etapa I, in lungime de 2100 de m, a desemnat castigatorul licitatiei, respectiv asocierea condusa de SC Napoca Constructii SA. In urma procesului de reevaluare a ofertelor solicitat de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, comisia de licitatie a decis ca oferta asocierii conduse de SC Napoca Constructii SA  si din care mai fac parte SC ICCO Systems SRL si SC GEO ARC SRL indeplineste criteriile de calificare, fiind declarata admisibila si castigatoare", se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

Oferta declarata castigatoare este de 137.808.522 lei fara TVA, circa 32.436.982 de EURO iar termenul de executie a lucrarilor este de 180 de zile.

"Este o etapa extrem de importanta in proiectul nostru, mult mai complex, de extindere si modernizare a aeroportului clujean. In situatia in care nu vor exista contestatii, imediat dupa expirarea termenului legal instituit in acest sens, vom proceda la semnarea contractului, astfel incat societatile castigatoare sa poata incepe efectiv lucrarile inca de la jumatatea acestei luni", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Comentarii Facebook