Accidentul de duminica din Floresti s-a soldat cu 7 raniti, intre care trei cetateni germani! Galerie FOTO


Accidentul produs in comuna Floresti, duminica seara, in jurul orei 18.50, s-a soldat cu ranirea a trei cetateni germani si a altor 4 persoane din Gilau si Cluj-Napoca.

"W. Johann, de 60 ani, domiciliat in Germania, la punerea in miscare de pe loc a unui autoturism nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea unei manevre de intoarcere si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din directia Cluj-Napoca inspre Oradea de C. Ioan-Nicolae de 35 ani, domiciliat in Floresti, intrand in coliziune laterala cu acesta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a lui W. Johana, de 60 ani, domiciliata in Germania, a lui M. Ana, de 61 ani, domiciliata in Cluj-Napoca, si cu ranirea usoara a lui W. Johann, a lui W. Richard de 33 ani, domiciliat in Germania, si a lui P. Alexandra-Patricia, de 24 ani, domiciliata in Cluj-Napoca, toti din autoturismul care a provocat accidentul.

Alti doi raniti au fost in autoturismul care circula regulamentar: C. Ioan-Nicolae si P. Alexandra-Viorela, de 41 ani, domiciliati in Gilau, pasageri in cel de-al doilea autoturism.

 

Foto: Enache Adrian

 

Vezi si...

Accident in Floresti pe DN 1 la iesire spre Gilau! Cinci victime, dintre care una incarcerata

Comentarii Facebook