Muzică obscenă la Barițiu sau ÎNSCENARE? Conducerea școlii susține că studenții de la Politehnică au filmat

 

Conducerea Colegiului Național ”George Barițiu” a declarat că a verificat acuzațiile că la stația școlii s-ar fi difuzat muzică cu versuri obscene, dar că nu au găsit probleme.

 

Am vazut filmulețul. Din înregistrarea respectivă nu sesisez nicio linie melodică și nici cuvintele la care face referire. Consiliul elevilor se ocupă de sistemul de muzică. Am verificat muzica difuzată în ultimele zile și nu se găseste înregistrată această melodie pe CD -urile noastre. Eu am biroul către curte și sunt în permanență în școală. Aș fi sesizat dacă aș fi auzit așa ceva.

 

Din punctul nostru de vedere nici vorbă să fi fost difuzată această melodie. Nu pot să spun dacă e făcătură. Eu nu sesisez nicio melodie și niciun cuvânt, dar, pentru că ni s-a sesizat, am căutat în CD - urile respective și nu am găsit respectiva melodie cu versuri obscene.

 

Se aude pe film o melodie, dar nu am reușit să o disting”, a spus și directoarea Colegiului Național ”George Barițiu”, Deac Daniela Maria.

 

Directorul adjunct al școlii susține că imaginile au fost filmate de studenții de la Politehnică și că totul este o inscenare.

 

Am verificat. Chiar și acum asta verificăm. Au filmat de la Politehnică și au pus altă melodie ca să îi incrimineze pe elevii nostri. Consiliul elevilor din școală a cumpărat aparatură. Sunt trei elevi responsabili care se ocupă de treaba asta și noi am verificat”, a declarat Horaţiu Popa-Bota, directorul adjunct al Colegiului Național ”George Barițiu”.

 

Muzică obscenă, în pauză, la Colegiul Național ”George Barițiu” din Cluj-Napoca: ”Vreau să te văd goală” - VIDEO

Comentarii Facebook