Miercuri 24 Aprilie

Mustafa Bekar, actionarul KIAT, eliberat de DNA Cluj din lipsa unui traducator


Cetateanul turc Mustafa Bekar, actionarul Kiat Group Construct, a fost eliberat de DNA Cluj azi-noapte, nemaifiind audiat din lipsa unui interpret.

Avocatul Anatol Panzaru a declarat ca lui Mustafa Bekar nu i s-a adus la cunostiinta invinuirea care i se aduce. "Nu stim in ce calitate urmeaza sa fie audiat si, in virtutea codului de procedura penala, are dreptul la interpret si urmeaza sa se clarifice aceasta situatie si ne vor chema cand vor gasi un traducator din limba turca in romana", a declarat Anatol Panzaru pentru Stiri de Cluj.

 

Avocatul a mai spus ca sediul DNA Cluj a fost foarte aglomerat miercuri noaptea. "Erau cinci birouri si toate erau ocupate cu audieri, asa ca Mustafa Bekar era tinut pe hol. In jurul orei 01.30, el a fost eliberat si trimis acasa, urmand sa fie rechemat la DNA Cluj", a mai spus Anatol Panzaru.

 

Bekar a fost chemat la DNA Cluj alaturi de alti oameni de afaceri din Cluj-Napoca, intre acestia numarandu-se patronul Electrogrup, Simion Muresan, si administratorul Brantner Veres, Calin Stoia, retinut pe 24 de ore de procurori.

 

Vezi mai jos lista acuzatiilor...

Calin Stoia, administratorul Brantner, retinut dupa primarul Sorin Apostu. Care sunt acuzatiile

Comentarii Facebook