Calin Stoia, administratorul Brantner, retinut dupa primarul Sorin Apostu. Care sunt acuzatiile


Omul de afaceri Calin Stoia, administratorul Brantner Veres, a fost retinut pe 24 de ore de procurorii DNA Cluj sub acuzatia de dare de mita.

Compania Brantner Veres se ocupa de salubrizarea unui sector din Cluj-Napoca. Calin Stoia a fost dus in arest la IPJ Cluj, iar joi va fi prezentat in fata judecatorilor Curtii de Apel Cluj cu propunere de arestare preventiva.

La audieri au ramas la ora 1.00 Mustafa Bekar, asociat la Kiat Group Construct, alaturi de alti patru cetateni turci. Kiat a castigat un contract de modernizare a drumurilor din Cluj-Napoca.

Omul de afaceri Simion Muresan, patronul Electrogroup, a plecat de la DNA Cluj in jurul orei 00.40. Muresan are o avere de 49 milioane de euro si firma lui a castigat contractul de amplasare a 300 de camere de supraveghere in Cluj-Napoca.

Procurorii DNA Cluj au solicitat de la Primaria Cluj-Napoca informatii privind trei contracte din bani publici:

1. Acordul-cadru avand ca obiect "Reparatii, intretinere, construire a drumurilor si proiectare pentru acestea, de pe raza municipiului Cluj-Napoca". Contractul a fost incheiat cu firmele KIAT SRL si DIFERIT SRL.

2. Licitatia pentru montarea a 300 de camere video pe strazile din Cluj Napoca, necesare monitorizarii traficului auto. Castigator: Electrogrup SRL.

3. Licitatie pentru concesionarea serviciului de salubrizare menajera din municipiul Cluj-Napoca. Castigatori: Rosal SRL si Brantner Veres.

 

Vezi mai jos ce acuzatii i se aduc primarului Sorin Apostu...

Sorin Apostu, acuzat care a luat 100.000 de euro mita! VEZI COMUNICATUL DNA CLUJ

Comentarii Facebook