A mancat 16 sarmale in 2 minute la Campionatul Mondial organizat de Asociatia Little People FOTO


Campionatul Mondial de Mancat Sarmale a fost castigat de un concurent care a consumat nu mai putin de 16 sarmale in 2 minute.

Concursul s-a desfasurat la restaurantul Casa Ardeleana din Cluj-Napoca, iar concurentii au fost chiar si din Rusia si Japonia.

Castigatorul primei editii este Vlad Pop, care a manancat 16 sarmale in doua minute, primind o diploma si o medalie din partea organizatorilor. "Concursul acesta a fost o distractie, dar si un mod original de a atrage atentia asupra unei probleme, cea a copiilor cu cancer. Imi plac sarmalele si acum am pus in practica aceasta placere", a spus Vlad.

Shajjad Rizvi, presedintele Asociatiei Little People, s-a pus si el la masa pentru a "da gata" cateva sarmale. "Eu am locuit in Londra si am venit de multi ani aici la Cluj, unde am descoperit aceste delicioase sarmale, dar si alte mancaruri traditionale. Imi plac foarte mult si am spus ca am putea face un concurs, care va creste pe viitor", a spus Shajjad Rizvi.

Asiociatia a promovat in cadrul concursului numarul de SMS 858, prin care orice trimite un mesaj doneaza 2 euro pentru copii de la sectia de oncopediatrie din cadrul Institutului de Oncologie Cluj.

Comentarii Facebook