Miercuri 4 August

Moș Crăciun vine pe bicicletă la Cluj. Care e traseul CicloMoșului?

 

CicloMoșul pornește la drum și în acest an pentru a duce cadouri copiilor din Cluj-Napoca. 

 

CicloMoșul sunt toți cei care din atât cât au găsesc ceva să dea și altora și o fac din tot sufletul. Sau, CicloMoșul, la fel de bine, este atmosfera specială pe care o creează cei prezenți, care știu să dea o culoare vie străzilor mohorâte de iarnă și să deseneze un zâmbet pe fețele celor care le ies în cale. CicloMoșul poate fi atâtea lucruri și putem fi atâția dintre noi!

 

Sâmbăta, 6 decembrie 2014, în Piaţa Unirii (în faţă la statuia lui Matei Corvin), la ora 17.00 se întâlnesc toți Moșii bicicliști. ”De aici vom parcurge urmatorul traseu: Bulevardul Eroilor - Piata Avram Iancu - Calea Dorobanţilor - aleea Bibliotecii - Bulevardul 21 Decembrie 1989 - strada Memorandumului - Calea Moţilor - stada George Coşbuc - aleea Stadionului până la Sala Polivalentă, unde copiii de la Liceele speciale cu deficienţe de vedere şi auz, elevii Colegiului de Muzica "Sigismund Toduta", Grupul Armonia Music, corul barbatesc de la Jandarmerie, Diamond Dance  vor susţine un spectacol, iar ciclomoşii le vor oferi cadouri si alte surprize.

 

La eveniment sunt asteptati 450 de copii de la liceele mai sus mentionate care vor sustine un spectacol si intre 300-500 de ciclomosi care le vor inmana cadouri”, precizează C.S. Clujul Pedaleaza, organizatorii evenimentului.

 

Cei care nu se pot deplasa cu bicicleta sunt asteptati in Sala Polivalenta, unde intrarea este liberă.

Comentarii Facebook