Sambata 8 Mai

Minora de 16 ani disparuta in Cluj-Napoca / UPDATE: A fost găsită după 24 de ore FOTO


O minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat vineri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca, şi nu a mai revenit la domiciliu. 

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 4 octombrie a.c. minora GAŞPAR SONIA în vârstă de 16 ani, din Cojocna, a plecat la şcoală în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu. 

În prezent are telefonul închis, ultima discuţie avută cu părinţii fiind ieri, după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE  - înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi verzi, păr şaten, cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.

La data plecării purta o geacă de blugi de culoare albastru, bluză roz, pantaloni de blugi albaştri, pantofi sport de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

------------------------

UPDATE

Minora a fost gasita de putin timp. Se fac cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor care au condus la lipsa acesteia de la domiciliu in perioada aceasta”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook