Minor prins la volan si cu un pistol cu aer comprimat in masina


Politistii au prins in aceasta dimineata un minor in varsta de 17 ani, la volanul unui autoturism, iar la un control amanuntit al masinii acestia au gasit si un pistol cu aer comprimat.

Tanarul a intrat in atentia politistilor prin faptul ca masina era avariata in partea din fata si nu ii functionau farurile, iar acesta nu a oprit la semnalul agentilor.

"Conducatorul auto nu a oprit la semnal, continuandu-si deplasarea.  Echipajul de politie a pornit in urmarirea masinii folosind semnalele luminoase si acustice. Pe raza localitatii Chinteni, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, conducatorul auto a pierdut controlul asupra directiei de mers, parasind partea carosabila", se arata in comunicatul emis de catre IPJ Cluj.

Dupa ce l-au identificat pe soferul care nu detine permis ce conducere fiind minor, in urma unui control asupra masinii politistii au gasit si un pistol cu aer comprimat. Atat masina cat si pistolul apartineau unei cunostiinte ale tanarului de 17 ani care nu detinea permis portarma.

Ambii sunt cercetati penal, primul pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara permis si al doilea pentru detinere fara drept a unei arme neletale si incredintarea cu stiinta a masinii pentru conducere a unei persoane care nu poseda permis.

Comentarii Facebook