Mii de premii vor fi oferite clujenilor care colectează selectiv în campania ”Ai colectat, Ai câştigat!”


Operatorul de salubritate Rosal Grup, Sucursala Cluj-Napoca susţine campania de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje: ”Ai colectat, Ai câştigat!”, lansată de Eco-Rom Ambalaje.

Campania se derulează în perioada 18 iunie - 28 iulie 2012, în 23 de oraşe din ţară printre care şi Municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, clujenii care vin în această perioada la containerele de colectare selectivă amplasate în oraşul lor şi aduc minimum 10 deşeuri de ambalaje au şansa de a câştiga premii eco pe loc şi de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.

Mecanismul de înscriere în tombolă este foarte simplu. Participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru fiecare 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp).

Mai mult decât atât, dacă participanţii îşi conving şi prietenii să colecteze selectiv alături de ei, şansele lor la marele premiu cresc proporţional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deşeuri de ambalaje, participantul primeşte un tichet în plus, având astfel încă o şansă de a câştiga un premiu eco pe loc şi o şansă în plus la tombola pentru câştigarea Marelui Premiu.

Totodată, oraşul care va strânge cele mai multe cantităţi de deşeuri de ambalaje are şansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zonă de picnic complet amenajată.

Astfel, clujenii sunt aşteptaţi la punctele de colectare în fiecare luni, miercuri şi vineri, în intervalul orar 17:00-20:00 unde promoterii colectării selective îi vor surprinde cu tichete răzuibile şi zeci de premii eco, precum şi în weekend, sâmbăta, în intervalul orar 10:00-13:00 când pot fi surprinşi la puncte de promoterii biciclişti şi mascotele colectării selective.

În săptămâna 9-14 iulie promoterii se găsesc în următoarele locaţii:

LUNI, MIERCURI, VINERI ÎNTRE ORELE 17:00-20:00

- PIAŢA HORIA CLOSCA SI CRISAN
- Intersecţia 7 STRAZI
- BUCIUM INTERSECTIE GARBAU
- CARDINAL IULIU HOSSU INTERSECTIE MIHAI EMINESCU
- CIRESILOR 8 (INTRE GARSONIERE SI CASA)
- DONATH – ZONA CASA RADIO
- EMIL ISAC – ZONA OPERA MAGHIARA
- FERICIRII CU KOVARI
- IOAN PAUL FN
- ION CREANGA INTERSECTIE BABES
- KOGALNICEANU – UBB
- MOTILOR INTERSECTIE MARGINASA (PE PARTEA CU STATIA)
- OBSERVATORULUI INTERSECTIE REPUBLICII
- PIATA GARII
- PIATA MIHAI VITEAZU INTERSECTIE I. P. VOITESTI

SÂMBĂTĂ ÎNTRE ORELE 10:00-13:00

- ZORILOR INTERSECTIE PASTEUR
- EMIL ISAC, OPERA MAGHIARA
- HOTEL SPORT
- PARC CENTRAL
- SKATE PARK BARITIU
- PIATA MIHAI VITEAZU
- PIATA AVRAM IANCU
- BD. EROILOR
- PIATA UNIRII
- BD. 21 DECEMBRIE

În prezent, clienţii Rosal Grup au acces la sistemul de colectare selectivă prin prezenţa a 70 puncte de colectare, puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj.

Comentarii Facebook