Medicul patron de bordel din Cluj-Napoca a ajuns după gratii din cauza unei șomere

 

 

Doctorul Vasile Pruteanu și soția acestuia, Tatiana, administrau în întreaga țară mai multe bordeluri mascate în spatele unor saloane de masaj. Afacerea lor a fost demascată de o tânără șomeră, care s-a angajat ca maseuză, dar a fost pusă să se prostitueze. 

 

Afacerea pusă pe picioare de Vasile şi Tatiana Pruteanu, medici în Braşov, este numai vârful aisbergului. Astfel de saloane de masaj erotic, paravan pentru un bordel în toată regula funcționează cu zecile numai la Cluj-Napoca. ”În Cluj sunt câteva zeci de saloane şi în multe dintre ele se practică prostituţia, sunt bordeluri în toată regula. Problema este că infracţiunea se dovedeşte în flagrant, adică trebuie să dovedeşti că persoana acuzată s-a culcat cu vreun client. Şi dacă nu reclamă nimeni, nu putem face descinderi să-i prindem în timpul acţiunii, e absurd”, a povestit un poliţist clujean sub protecția anonimatului.

 

Procurorii ar trebui să prindă totul în flagrant și să aibă și martori care să declare că tânăra practica prostituția. Judecătorul Vasile Grunea spune că bărbaţii care frecventează astfel de saloane de masaj știu exact ce așteptări au: ”Numai că, la un salon, persoana care practică cea mai veche meserie din lume trebuie prinsă în flagrant pentru a fi acuzată”.

 

Psihologii susțin că bărbații care apelează la serviciile unei maseuze nu simt că ar merge la un bordel. ”Gradul de vinovăţie este mai mic pentru un bărbat care apelează la un masaj erotic, comparativ cu mersul la prostituate. Masajul ne duce în primul rând cu gândul la relaxare”, a explicat psihologul Ursula Yvonne Sandner.

 

Afacerea medicilor Tatiana şi Vasile Pruteanu a fost demascată de o angajată care a fost obligată să facă sex cu clienții. Societatea celor doi, SC Sanarela SRL, era prezentată într-o reclamă extrem de atractiv: ”Satisfacţia dv. este obiectivul nostru prioritar. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomandă”.

 

O fostă șomeră, care a făcut un curs de maseuză, a căzut în plasa celor doi medici, dar când a fost obligată să își ”finalizeze” munca a refuzat și s-a dus direct la procurori.

 

Bordelul din Cluj-Napoca funcționa pe Bulevardul Nicolae Titulescu, într-un apartament de bloc. În astfel de locații își desfășurau activitatea și saloanele de masaj deținute de medicii Pruteanu în Brașov și Constanța. 

 

Bordelul administrat de medici la Cluj este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu

Comentarii Facebook