Bordelul administrat de medici la Cluj este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu

 

O familie de medici administra în România mai multe bordeluri, unul dintre ele fiind situat în Cluj-Napoca pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în Gheorgheni.

 

Familia de medici Tatiana şi Vasile Pruteanu, din Braşov, se ascundeau bordelurile în spatele unui paravan, erau saloane de masaj.

 

În Cluj-Napoca, bordelul funcţiona la parterul blocului de pe Bulevardul Nicolae Titulescu 32. Vecinii sunt șocați de ceea ce se întâmpla, aflând că în blocul lor se află un bordel numai cu ocazia raziei. Oamenii credeau că în apartament locuiesc două studente, una din Braşov şi alta din Giurgiu. Geamurile apartamentului erau acoperite cu hârtie, dar nimeni nu a intrat la bănuieli.

 

Eu am tot văzut că intră unul, altul acolo, dar de unde să ştiu că acolo era bordel. Mi-am închipuit eu că acolo se întâmplă ceva necurat. Au toate geamurile acoperite cu hârtie. Marţi, dis de dimineaţă a venit Poliţie şi le-a luat pe cele două fete”, a povestit o vecină.

 

Una dintre studente era chiar plinuță, așa că nimeni nu a crezut că în apartament puteau să aibă loc lucruri ”necurate”. ”Una dintre fete era una mai grăsuţă şi nu m-am gândit niciodată că se ocupă cu aşa ceva. Nu ştiu dacă un bărbat se putea uita la ea”, a spus un tânăr care se recomandă George. 

 

Tinerele au fost duse la Brașov pentru audieri, ele riscând trei ani de închisoare pentru prostituție. 

 

Patronii acestor stabilimente din Braşov, Cluj şi Constanţa aparţin membrilor unei familii de medici din Republica Moldova. Tatăl, mama şi fiul sunt cercetaţi pentru proxenetism după ce au fost acuzaţi că obligau tinere să se prostitueze. Cei trei sunt P.V. de 52 de ani şi P.T. de 47 de ani, soţ şi soţie, ambii medici, precum şi fiul lor, P.V. de 25 de ani, student la Medicină în Constanţa”, conform procurorilor.

 

În fapt, primele trei persoane suspecte au înfiinţat o societatea comercială având ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic în Braşov, Constanţa şi Cluj unde, prin intermediul anunţurilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, fete din România şi Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, în realitate, cei trei suspecţi coordonau o reţea de prostituţie”, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Braşov, Gabriel Florescu.

 

În acest caz au fost audiate 26 de tinere, şase cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, fiind cercetate pentru prostituţie. ”Cele şase persoane sunt cercetate în libertate pentru prostituţie, pentru care riscă între trei luni şi trei ani de închisoare”, a mai spus Florescu.

 

Tarifele practicate la un astfel de salon erau cuprinse între 200 şi 300 lei. Programările erau făcute telefonic, iar zilnic erau circa şase clienţi. Proxeneții încasau banii, iar tinerelor le revenea o mică parte din sumă.

Comentarii Facebook