McDonald's a reacționat după cazul gunoaielor aruncate lângă restaurantul din Mănăștur

 

McDonald’s a luat măsuri după ce un clujean a fotografiat gunoaiele restaurantului din Mănăștur aruncate pe spațiul verde.

 

Una dintre principalele noastre preocupări, dincolo de satisfacerea cerințelor clienților noștri, este de a asigura procese de reciclare și management al deșeurilor respectând cele mai înalte standarde din domeniu. În felul acesta reușim să oferim mereu, tuturor clienților noștri, produsele la calitatea cu care i-am obișnuit în cei 20 de ani de cand suntem prezenți în România. 

 

Conform procedurilor noastre interne, deșeurile menajere sunt depozitate în locuri special amenajate, ulterior fiind preluate de partenerii noștri responsabili cu transportul şi depozitare acestora. Vă asigurăm că am cercetat situația descrisă de dumneavoastră în articol și, în urma verificărilor, am constatat că deșeurile la care se face referire nu au fost depozitate într-un loc neregulamentar de către angajații McDonald’s. 

 

Cu toate acestea, pentru a preveni situațiile în care persoanele străine au acces la pubelele aflate pe terasa restaurantului, ne-am asigurat că accesul la acestea va fi permis exclusiv angajaților McDonald’s și va fi restricționat în afara programului de funcționare al restaurantului. De asemenea, ne-am asigurat că zona indicată a fost salubrizată. 

 

Vă invităm în restaurantele noastre pentru a vizita bucătăria și pentru a vedea condițiile stricte de igienă si calitate in care sunt pregătite produsele McDonald’s, precum și procesele de reciclare și management al deșeurilor implementate în cadrul sistemului McDonald’s”, preizează reprezentanții companiei.

McDonald's Mănăștur își aruncă gunoaiele cu NESIMȚIRE - FOTO

Comentarii Facebook