Miercuri 28 Iulie

Măsuri suplimentare de siguranță la Cluj și la Mănăstirea Nicula, de Rusalii


Cu prilejul sărbătoririi Rusaliilor, efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, pentru menţinerea unui climat de siguranţă civică şi a unei sări de normalitate.

Astfel, jandarmii clujeni vor fi prezenţi  în zona lăcaşurilor de cult din municipiile Cluj-Napoca  Gherla şi Dej. Aceştia vor asigura măsurile de ordine publică şi în zona mănăstirii Mănăstirea Nicula.

Pentru desfăşurarea într-un climat sigur a manifestărilor religioase prilejuite de această sărbătoare, jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult unde se preconizează o afluenţă mare de persoane precum şi pe căile de acces către acestea pe timpul oficierii slujbelor religioase”, transmit reprezentanții IJJ Cluj.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj recomandă persoanelor care participă la evenimente să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice fel. 

Este indicat să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Comentarii Facebook