Aproximativ 100 de persoane participă la mitingul pentru familia tradițională la Cluj. Au călcat în picioare steagul curcubeu FOTO/VIDEO


Un număr de aproximativ 100 de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piața Avram Iancu, din Cluj-Napoca, pentru a participa la mitingul pentru Familia Tradițională.

Aceștia au venit înarmați cu bannere cu mesaje împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex și adopțiile de către persoanele din comunitatea LGBT.

Mai mult, unul dintre manifestanți a călcat în picioare un steag curcubeu, simbolul comunității LGBT.

Mitingul a venit ca o contramanifestație față de Marșul Cluj Pride 2019, care are loc tot astăzi, de la ora 17.00, în centrul Clujului.

"Tergiversarea Referendumului pentru căsătorie vreme de cinci ani și boicotul național săvârșit de partide și o parte din mass media relevă o politică discriminatorie față de majoritatea românilor, iar atitudinea agresivă anticlericală și disprețul față de creștinii "retrograzi" dezvăluie ipocrizia unei minorități care, în mod  paradoxal și ticălos, sub stindardul toleranței, justifică intoleranța.

Anul acesta s-a stabilit un precedent periculos: Primăria a permis ca parada homosexualilor să aibă loc în centrul istoric al Clujului, traseul trecând și pe lângă Catedrala Ortodoxă. Chemăm pe toți clujenii la Mitingul pentru Familie, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, casătoriilor si adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie", se arată într-un comunicat al Asociațaiei Noua Dreaptă, .

Comentarii Facebook