Mașină răsturnată pe strada Șomcutului din municipiul Dej - VIDEO


Un autoaccident s-a produs duminică dimineața, 10 ianuarie, în Dej, pe strada Șomcutului. O șoferiță a fost rănită, iar în mașină mai era un copil. 

Două autospeciale un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării unui autoturism pe strada Șomcutului din municipiul Dej, anunță ISU Cluj.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta.

S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia, în vârstă de cca 30 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului.

Femeia era conștientă, însă, conform primelor evaluări, suferise multiple traumatisme.

Echipajele de urgență au procedat la descarcerarea unei victime, de aproximativ 27 de ani, conștientă, cu hematom biocular, care acuză dureri la nivelul coloanei cervicale și dureri abdominale. Va fi dusă la Spitalul din Dej pentru un sumar examen abdominal, pentru a se vedea dacă nu sunt leziuni interne, iar apoi va fi dusă la Cluj. 

În spate, în scaunul destinat copilului, a fost un copilaș, conștient, cu traumatism minor la nivelul sprâncenei. va fi dus la spital, urmând să fie lăsat în grijă acolo, până la sosirea părintelui”, a precizat medicul de pe Ambulanță, la locul accidentului din Dej.

WhatsApp Image 2021-01-10 at 14.23.57 (2).jpegWhatsApp Image 2021-01-10 at 14.23.57 (1).jpegWhatsApp Image 2021-01-10 at 14.23.57.jpeg

Comentarii Facebook