Petru Şuşcă, demis de la Spitalul Județean Cluj: ”Sunt convins că acest Deputat USR este în spatele acestei mârșăvii”


Petru Șuscă, directorul demis de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Cluj, crede că în spatele deciziei de demitere, semnată de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, stă ”un deputat USR”.

În data de 23 decembrie, domnul Ministru Nelu Tătaru a semnat un Ordin de Ministru prin care m-a numit în funcția de Manager Interimar pe o perioada de 6 luni. În dată de 4 ianuarie, Domnul Voiculescu m-a revocat din funcție printr-un Ordin de Ministru care are la baza un referat din 6 ianuarie.

Ordinul de Ministru prin care a fost numit un nou manager este dinaintea referatului prin care am fost demis”, a declarat Șușcă, la Antena 3.

Mai mult decât atât, la o jumătate de ora, au schimbat și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean”, a mai spus Petru Șușcă.

Sunt mai mult decât convins că acest Deputat care a plecat de la Cluj la Buzău este în spatele acestei mârșavii”, a spus Șușcă, fiind vorba despre deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Petru Șușcă își prezintă realizările, după ce a fost demis de ministrul Vlad Voiculescu

Șușca a făcut extraordinar de mult rău sistemului sanitar. Eu vorbesc despre abuzurile sale cu mult timp înainte de a fi politician. Am scris ca jurnalist despre mizeria din Spitalul Județean Cluj, am filmat circuitul hranei care se transporta împreună cu deșeurile toxice.

Șușca l-a oprit pe profesorul Ciuce și alți doctori remarcabili de la Chirurgie 1 să opereze copii, i-a dat in judecată, a determinat plecarea doamnei profesor Hagău, a doamnei Mariana Matei, un chirurg vascular de excepție”, declarase Emanuel Ungureanu.

Comentarii Facebook