Mașină răsturnată la Mica, după Revelion! Un bărbat rănit era prins în interior - FOTO


Un accident grav a avut loc în localitatea Sânmărghita, comuna Mica, vineri dimineața, în prima zi a anului. 

Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 7.40, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în localitatea Sânmărghita, com. Mica, conform Trafic Cluj.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, iar peste acesta erau căzute mai multe fire de transport al energiei electrice, după ce stâlpul de susținere a acestuia a fost rupt în impactul cu autoturismul respectiv.

Înăuntrul autovehicului se afla un tânăr care prezenta multiple traumatisme și care era prins în centura de siguranță.

Fără foc de artificii în centru, clujenii și-au făcut de cap! Imagini ca după război la Cluj - FOTO

Pompierii au suspendat firele de energie electrică și au pătruns prin portbagajul mașinii, pentru a extrage tânărul de 19 ani de pe locul șoferului.

Extragerea a fost realizată cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.

Tânărul de 19 ani a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Incendiu pe strada Horea. O femeie a murit de Revelion - FOTO

Un conducător auto de 19 ani, din municipiul Dej, se deplasa din direcția Beclean înspre Dej, a iesit de pe partea  carosabilă, acrosând un stâlp de electricitate, ulterior rasturnându-se.

În autoturism erau 3 persoane, dintre care unul conducătorul auto, singurul transportat la unitatea medicală. Acesta nu a putut fi testat pe loc cu aparatul etilotest.

Comentarii Facebook