Mașină de deszăpeziri, răsturnată la Cluj! Șoferii s-au amuzat: ”Domnul șofer iese la deszăpeziri de 30 de ani și este tatăl meu!” - FOTO


Un șofer de pe un utilaj de deszăpezire s-a răsturnat în Chinteni, localitatea Pădureni. Conducătorul auto nu a pățit nimic, dar autospeciala cu lamă a suferi avarii.

Șoferii au surprins scena și unii au criticat îndemânarea celui de la volan. Fiica acestuia a intervenit și i-a pus elegant la punct. 

De comentat este foarte ușor, domnul șofer iese la deszăpeziri de 30 de ani și este tatăl meu. Nu va doriți să fi-ti nici o clipă în locul lui, din spatele unui ecran din pat toți știm să conducem și sa comentăm”, a criticat tânăra.

Șoferii au reclamat că nu s-a aruncat cu antiderapant la timp și s-a ajuns în situația în care tot traficul din Chinteni a fost afectat. 

Doamne ferește, nu avem treaba șoferului, ci strict a firmei. Dacă se acționa din timp cu antiderapant era totul ok, dar până la urmă domnul patron fantomă o sa dea vina tot pe șofer”, a mai scris cineva.

collage.png

Comentarii Facebook