Marsul lui Avram Iancu organizat la Cluj de Noua Dreapta


Asociatia Noua Dreapta filiala Cluj va organiza un mars inchinat lui Avram Iancu, in cadrul saptamanii culturale dedicata Craisorului muntilor, in perioada 12 - 18 martie.

Marsul va avea loc sambata, de la ora 12.00. "Ii invitam pe toti clujenii, precum si pe toti romanii, sa participe la evenimetele din aceasta perioada alaturi de noi, sa demonstram impreuna ca spiritul romanesc inca domneste in Ardeal si sa-i aducem un omagiu marelui revolutionar pasoptist Avram Iancu", precizeaza Biroul de Presa al Noii Drepte Cluj.

Vezi mai jos programul evenimentului:

Luni: Conferinta de presa la adresa: Bd. Eroilor nr. 2. Vor fi facute publice mai multe detalii despre evenimentele din aceasta saptamana.

Marti: Intre orele 15:00 - 17:00, in aceeasi locatie, va avea loc conferinta "In Duhul lui Iancu".

Miercuri: De la ora 20:00, in Piata Avram Iancu, miting comemorativ cu torte, discursuri despre Craisorul Muntilor.

Joi: Intre orele 10:00 si 18:00, langa Monumentul Memorandistilor, vom organiza o expozitie de arta populara.

Vineri: Intre orele 19:00 si 21:00, in barul "Cram in", de pe strada Regele Ferdinand nr. 16, discutie despre nationalism si multiculturalism.

Sambata: De la ora 12:00, pe traseul Piata Mihai Viteazul - Str. Regele Ferdinand - Piata Unirii - Bulevardul Eroilor - Piata Avram Iancu, se va desfasura a IV-a editie a Marsului Memorial Avram Iancu, devenit o traditie locala.

Duminica: De la ora 13:00, la Catedrala Ortodoxa, va avea loc un parastas in memoria lui Avram Iancu

Comentarii Facebook