Clujenii, chemati sa alerge la Maratonul International Cluj pentru o cauza umanitara


Clujenii sunt chemati sa alerge la Maratonul International Cluj pentru dotarea cu aparatura a sectiei ATI a Spitalului Clinic de Copii Cluj.

Cea de-a doua editie a maratonului va avea loc in 22 aprilie, iar organizatorii sunt Asociatia Runners Club si Bigtime Production, in colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj si Federatia Romana de Atletism,

Intrecerea va avea cinci probe: maraton (42,195km), semimaraton (21,097km), maraton stafeta (4x10,55km), cursa populara (6km) si Cursa de copii (2km). Spre deosebire de celelalte probe, cursa de stafeta, 4x10.55 km, reuneste la un loc 4 alergatori intr-o echipa. Chiar daca se va alerga individual, coechipierii vor parcurge distanta unui maraton. Aceasta proba doreste sa reuneasca oamenii cu spirit de echipa, prietenie si dedicare.

Inscriindu-va ca alergator indivdiual in cadrul Maratonului International Cluj sau in stafeta, puteti sa va alaturati initiativei Fundatiei Comunitare Cluj, alergand pentru dotarea cu aparatura a sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului de Copii Cluj.

"Odata inscrisi in competitia oficiala, urmatorul pas este sa va inscrieti ca alergator si pe platforma Fundatiei Comunitare Cluj. Ii puteti ajuta pe medicii de la ATI si le puteti da o sansa de vindecare si chiar la viata copiilor internati", precizeaza initiatorii proiectului.

 

Un etiopian a castigat Maratonul Clujului. La femei s-a impus Georgiana Dragotoiu, din Romania - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook