Mai există magazin ANAF în Cluj? Vezi de unde poți cumpăra bunuri confiscate la prețuri reduse


În Cluj există un magazin ANAF de unde oamenii pot cumpăra diverse bunuri la prețuri reduse. Astfel de magazine există în mai multe județe din România.

În Cluj Napoca, magazinul se găsește în Piața Avram Iancu, nr. 19. Gama produselor scoase la vânzare de ANAF este una extrem de variată. În multe județe există magazine ANAF, dar foarte mulți români nu au habar de existența acestora, notează turdanews.ro

Magazinele ANAF pot fi mană cerească pentru iubitorii de chilipiruri, mai ales că aici veți găsi aproape orice. De la alimente, la haine și electrocasnice, toate sunt vândute la prețuri mult mai mici decât în magazinele obișnuite. Obiectele de valoare mai mare, cum sunt mașinile sau casele, sunt scoase la licitație.

anaf magazin 2.jpg

Gama produselor scoase la vânzare de ANAF este una extrem de variată. Trebuie să știți că cele mai multe sunt de second-hand. Scopul ANAF este să monetizeze cât mai repede bunurile, de aceea prețurile sunt mai mult decât accesibile. Spre exemplu, o pereche de blugi costă 7 lei, iar o pereche de încălțăminte se vinde cu 3 lei. Găsiți căni sau curele la doar 1 leu, potrivit stiridirecte.ro.

----------------------------------------------------------

UPDATE:

Magazinul ANAF din Cluj s-a închis

Valorificarea bunurilor confiscate în materie penală, precum și a celor confiscate în materie civilă, prin modalitățile prevăzute de lege, nu se mai desfășoară prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, această activitate realizându-se prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale care este subordonată direct Agenției Naționale de Administrare Fiscală București. Astfel, la Cluj-Napoca, în P-ța Avram Iancu nr. 19, nu mai există acest magazin”, au transmis, reprezentanții Finanțelor Publice Cluj.

Magazinele ANAF din țară

  • Galaţi, str. Brăilei nr. 33
  • Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmboviţa;
  • Târgu Jiu, str. Siretului, nr. 6, judeţul Gorj;
  • Timișoara, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B;
  • Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B;
  • Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17;
  • Braşov, Bld. Alexandru Vlahuţă, nr. 59;
  • București, str. Măriuca, nr.14, sector 4.

Comentarii Facebook