Macingo SNOPIT în bătaie la discoteca din Mociu! S-a crezut mai tare ca localnicii

 

Fostul boxer Alexandru Macingo a făcut scandal la discoteca din Mociu și s-a luat la bătaie cu 20 de localnici. 

 

Macingo a fost însoțit sâmbătă noaptea la discoteca din Mociu de mai mulți prieteni, între care și Cielo.

 

Persoanele care se aflau în discotecă povestesc că Macingo era beat și s-a legat de câțiva localnici. 

 

Am fost aseară la discoteca Mociu cu câțiva prieteni de la mine de la țară. Acolo a venit băiatul ăla Macingo, care a băgat mai multe persoane în spital împreuna cu Cielo. La un moment dat, Macingo s-a îmbătat și și-a rupt cămașa de pe el, după care s-a luat la bătaie cu mai multe persoane din Mociu. Scandalul a continuat afară în stradă unde Alex Macingo, Cielo și mai mulți prieteni de-ai lor, sau bătut cu cei din Mociu. În scandal s-au luat la bătaie aproximativ 20 de persoane. Alex Macingo a fost bătut foarte tare pentru că el a început scandalul si l-a luat la pumni pe un băiat din Mociu, care era împreună cu prietenii la distracție”, ne-a relatat un martor, care a dorit să își păstreze anonimatul. 

-------------------

UPDATE

 

Poliția Cluj susține că nu știe nimic despre acest incident, dar că ”se fac verificări”.

 

Vom reveni cu amănunte despre acest caz!

 

Alexandru Macingo, boxerul de 16 ani, care putea fi o speranță a României la box, a fost arestat după ce s-a distrat făcând KO mai mulți tineri pe strada Paris. 

 

Fostul sportiv, exclus pe viață din box, a fost arestat numai în luna mai, pentru fapta comisă în aprilie. În primă fază, procurorii nu și-au făcut bine treaba și nu s-au interesat de starea victimelor, trăgând concluzia că fapta sportivului nu este gravă. În realitate victimele lui Macingo au suferit intervenții chirurgicale, dar nimeni nu s-a interesat. 

 

Procurorii au propus arestarea pe 30 de zile a lui Macingo numai în mai, când a încălcat interdicțiile impuse de procurori și s-a întâlnit cu unul dintre ceilalți bătăuși.

 

La finele lunii iulie, Macingo a fost eliberat și plasat sub control judiciar. 

 

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat că Macingo nu va fi reprimit în sport, fiind exclus pe viață din box.

 

ADEVĂRUL despre incidentul ”Lovește și fugi”, de pe strada Paris. Cât de nemilos a fost Macingo

Comentarii Facebook