Duminica 28 Aprilie

Lucrurile scapă de sub control în „orașul de 5 stele”. Un clujean a trecut printr-o situație extrem de neplăcută. „Am avut mărunți, a urlat: numai atât?”


Cerșetorii din Cluj-Napoca au prins tot mai mult tupeu. Tot mai multe situații ies la iveală în care oamenii sunt de-a dreptul amenințați sau înjurați de către cei care le cer „bunăvoință”. Într-o sesizare către Primăria Cluj, un șofer precizează că fenomenul devine periculos, mai ales că cerșetorii îi abordează pe mulți clujeni care se află la volan în acel moment. 

„La stop, strada Dragalina cu strada Horea, este o femeie în vârstă printre mașini cu ceva flori în mână. Dacă am spus că nu doresc, cerșește bani. Am avut mărunți, 1.7 lei și cardul. Luând cei 1.7 lei a urlat: Numai atât? Și înjurături cu morți, etc.. E un fenomen care ar trebui eradicat, este riscant și pentru ea și pentru șoferi”, se arată într-o sesizare către Primăria Cluj-Napoca.

În ultima perioadă fenomenul cerșitului a luat amploare în orașul de pe Someș, mai mulți oameni s-au plâns pe atitudinea agresivă a celor care le cer bani, vezi aici: 

Comentarii Facebook