Cerșetorii din Cluj-Napoca au prins tot mai mult tupeu! Clujean: ,,Dacă nu binevoiești a le da o atenție îți bat obrazul cu degetul, la propriu”


Un clujean este sătul de întâlnirile din ce în ce mai frecvente cu cerșetorii din mijloacele de transport în comun. Acesta reclamă că cei care cerșesc în autobuze au devenit extrem de tupeiști și  deranjanți.

,,Buna ziua, Rugăm a se lua măsuri în ceea ce privește "sportul" de cerșetorie în mijloacele de transport în comun. In ultima perioada, aceștia au devenit tot mai frecvent intalniti in mijloacele de transport în comun dar, ce e mai deranjant, tot mai tupeist. Au ajuns la stadiul în care dacă nu binevoiești a le da o atenție iti bat obrazul cu degetul, la propriu.

Astfel de situații sunt jenante, și din păcate sunt călători care le dau, astfel incurajandu-i. Sugerez si sunt de parere, că ar trebui intens inducă ideea de neincurajare a acestora prin lipirea de afișe în mijloacele de transport, cat mai dese și cât mai vizibile, citete si ușor de observat de către călători. E neplăcut sa ajungem în situații jenante de felul asta în mod tot mai frecvent odată cu creșterea vastă a prezenței acestora în transportul în comun”, reclamă clujeanul. 


Comentarii Facebook