Lucrarile de la stadionul municipal "Cluj Arena" pot fi vazute live pe net! Da CLICK aici!


Lucrarile la stadionul municipal "Cluj Arena" pot fi vazute live pe net, cu ajutorul unei camere montate pe Hotel Sport, a declarat pentru Stiri de Cluj Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean, cel care a finantat proiectul.

"Am cumparat o camera Web, care a fost montata pe hotel, iar imaginile sunt transmise prin fibra optica. Acum mai avem unele probleme pentru ca este intarziere foarte mare, dar totul va fi remediat", a declarat Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a mai spus ca prin acest proiect vrea sa puna capat discutiile legate de viteza si ritmul in care se reduleaza lucrarile la stadionul municipal "Cluj Arena".

"Tot timpul au fost solicitari din partea celor interesati sa vada ce se intampla. Acum am pus aceasta camera care are rolul strict de a monitoriza, iar presa poate sa mediatizeze ce se intampla acolo in timp util in fiecare zi", a mai afirmat Tise.

 

VEZI AICI IMAGINI TRANSMISE LIVE DE LA STADIONUL MUNICIPAL

 

Lucrarile la Stadionul municipal "Cluj Arena" au inceput anul trecut in vara si ar trebui sa fie finalizate anul viitor.

Comentarii Facebook