Miercuri 24 Aprilie

Lucan, pensionat de la Universitatea de Medicină din Cluj - EXCLUSIV

Profesorul Mihai Lucan a primit o lovitură cruntă din partea conducerii Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

 

De la 1 octombrie, conform regulamentului Universității, profesorul Mihai Lucan a fost pensionat și nu va mai ocupa funcția de șef al Catedrei de Urologie. În locul acestuia a fost numit profesorul Ioan Coman, dușmanul de moarte al profesorului Mihai Lucan. 

 

Mihai Lucan a împlinit vârsta de 65 de ani. ”Regulamentul prevede că profesorii care au împlinit vârsta de 65 de ani trebuie pensionați. Nu se face discriminare în niciun caz. Profesorul Mihai Lucan va fi pensionat de la 1 octombrie. Se mai pensionează și alți profesori de la Pediatrie și de la Medicală 3, chiar dacă sunt specialiști importanți. Noi nu facem discriminări indiferent de domeniul de activitate si de reputația fiecărui profesor”, a precizat un reprezentant al UMF Cluj.

 

În locul lui Lucan a fost numit șef de Catedră profesorul Ioan Coman, care va fi și șeful fiului lui Lucan, care este șef de lucrări la UMF.

 

Decizia l-a isterizat pe profesorul Mihai Lucan, care acuză că Ioan Coman este în spatele deciziei de neprelungire a contractului la UMF Cluj. Lucan l-a acuzat pe Ioan Coman și că este în spatele scandalului privind transplantul lui Alexandru Arșinel. Vezi AICI detalii.

 

Lucan ar fi încearcat să își prelungească cu un an șederea la UMF Cluj, dar cererea nu i-a fost aprobată.

Comentarii Facebook