Luca Iclodean, clujeanul împușcat în Las Vegas, este mai bine. Cum a decurs operația

 

Luca Iclodean a fost operat de medici după ce a fost lovit de gloanțe în timpul atacului din Las Vegas. 

 

Mama acestuia, Carmen Iclodean, a relatat că fiul ei se simte mai bine, dar că operația a fost una grea. 

 

Sunt compleșită de suportul primit din partea tuturor. Multumesc tuturor din toată inima! Luca a trecut cu bine de operație și acum starea lui este stabilă. Glonțul a trecut prin ambii plămâni și a atins o vertebră. Chirugul a trebuit să îndepărteze 2/3 din plămânul drept. Fiul meu respiră cu ajutorul unui echipament, dar este în viață și medicii se așteaptă că își va reveni. Mulțumesc din nou pentu toate rugăciunile, care au funcționat ca de obicei. Sunt fericită că fiul meu a trecut acest pas, dar plâng pentru familiile care au suferit pierderi în urma acestui atac. Vă rog să continuați să vă rugați pentru ei”, a mai scris Carmen Iclodean.

 

Tânărul împușcat și-a revenit la cîteva ore după operație.  

 

Luca a trecut prin momente mai bune și mai proaste după operație, dar luptă în continuare. Încercarea de a-l scoate de pe aparatul de respirație artificială nu a mers foarte bine, așa că mai are nevoie de ajutor să respire până mâine. A început să plângă și a fost în stare să facă semnul inimii cu mâinile când i-am arătat postarea de pe Facebook. Suportul vostru a însemnat foarte mult pentru mine și pentru el. Mulțumesc mult”, a transmis Carmen Iclodean, mama tânărului împușcat în Las Vegas.

 

Luca este stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada. El a participat la concertul de la festivalul de muzică country ”Route 91 harvest”. În timpul spectacolului, de la etajul 32, din Mandaly Bay Hotel, un bărbat a început să tragă în cei 22.000 de oameni adunați la concert. Între aceștia se afla și Luca. Conform Poliției din SUA, 59 de oameni au murit și peste 500 sunt răniți.

Comentarii Facebook