Locotenentul Alexandru Gheorghe va candida la Primaria Sibiu


Locotenentul in rezerva Alexandru Gheorghe, cel care a protestat in Piata Universitatii impotriva regimului Basescu, va candida ca independent la Primaria Sibiu, pe lista Partidului National Democrat Crestin.

"Am fost cooptat la rugamintea unor profesori universitari, ofiteri si avocati sa facem o echipa pentru Primaria Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu pe listele unui partid care nu a mai fost la putere, Partidul National Democrat Crestin (PNCD). Eu am acceptat sa candidez la functia de primar al Sibiului pe lista PNDC, ca independent, in sensul in care nu ne-a impus nimeni un program, iar programul il facem noi. La CJ Sibiu va candida profesorul Cornel Lupu de la o facultate din Sibiu. Candidatura o sa mi-o depun saptamana viitoare", a spus Alexandru Gheorghe.

Alexandru Gheorghe nu a dat detalii despre programul sau electoral, dar a precizat ca a ales Sibiul pentru ca este originar din acest oras.

Locotenantul de la Baza Aeriana 71 Campia Turzii a fost trecut in rezerva pentru ca a participat la protestele din Piata Universitatii.

El a contestat in instanta decizia de trecere in rezerva, iar procesul se va judeca la Curtea de Apel Cluj.

 

Un ofiter de la Campia Turzii a protestat in uniforma in Bucuresti! Vezi ce a declarat Alexandru Gheorghe VIDEO

Comentarii Facebook